8,7
Gemiddelde score klanten
Onze beoordeling

143
Boekingen sinds 2017
Boekingen
cjp

LifegoalsX

(interactieve voorstelling over identiteit)

In deze interactieve, muzikale theatervoorstelling over seksualiteit volgen we het verhaal van twee meiden die elk iets zeker weten en tegelijk onzeker zijn over iets anders. Zo weet Jana heel goed hoe ze in elkaar zit maar niet goed wat ze wil in haar leven. Romy weet goed wat ze wil voor haar toekomst, maar raakt in de war over zichzelf door Jana. Alle dromen en toekomstperspectieven worden hierdoor op een weegschaal gelegd.

Jana en Romy zijn voor elkaar gevallen en proberen samen één weg te vinden.

Samen met het publiek bepalen de acteurs wat de juiste stappen zijn. LifegoalsX is een laagdrempelig, actueel en muzikaal theaterstuk, waarin de mening van het publiek de leidraad vormt.

Nagesprek


Na afloop van de voorstelling is er een mogelijkheid tot een nagesprek. Hierin gaan de actrices samen met de leerlingen nog dieper in op de thematiek van de voorstelling. Dit doen we via verschillende werkvormen, zodat de leerlingen op diverse manieren aan het denken worden gezet. De mening van de leerlingen staat centraal. Dit nagesprek duurt maximaal één lesuur.

"Ik ben blij dat de voorstelling hier heeft plaatsgevonden!" Marga Schoemaker, ondersteuningscoördinator Stella Maris College, Meerssen

Klik hier voor het informatiepakket (PDF)

Ervaringen

"De leerlingen worden betrokken bij het verhaal waardoor ze actief naar de voorstelling kijken." Marion van de Bijl, docent (Martinuscollege, Grootebroek)

- Geef je naam op.

- Geef een geldig e-mailadres op.

- Geef een bericht in.

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacyvoorwaarden en Algemenevoorwaarden zijn van kracht.

Bericht verzonden! Oeps. Er ging iets fout. Uw bericht is niet verzonden.