8,7
Gemiddelde score klanten
Onze beoordeling

143
Boekingen sinds 2017
Boekingen
cjp

Lifegoals+

(met dans en liveband)

In de interactieve, muzikale theatervoorstelling Lifegoals+ zien we een danseres, een grote liveband, acteurs en een zangeres. Zij besloten ooit volledig voor hun passie te gaan en zijn nooit van dat pad afgeweken, ondanks alle risico’s die daarbij kwamen kijken. Dat is het spannendste aan die grote dromen. Hoe zet je het stemmetje uit dat zegt dat je het misschien niet redt?

Deze jonge artiesten zijn voor hun toekomstdromen gegaan. Daar kan iedereen, op zijn eigen manier, wat van leren. Hoe ga je helemaal voor jouw droom? Over die toewijding hebben zij vol energie en passie deze interdisciplinaire voorstelling gemaakt. In de hoop jongeren via hun kunsten te kunnen inspireren ook ergens helemaal voor te gaan. Wat dan ook.

Lifegoals+ is een laagdrempelig, interdisciplinair theaterstuk waarbij het publiek samen met de acteurs bepaalt wat de juiste, volgende stap wordt.

Deze voorstelling is los sterk, maar ook onderdeel van het programma Dromen & Doen, waarin we middels de creativiteit van de leerlingen op zoek gaan naar hun toekomstdromen. Tijdens een eventueel nagesprek met de artiesten zoomen we samen met de leerlingen nog verder in op de thematiek van de voorstelling.

"Onze leerlingen waren enthousiast over de voorstelling en de workshops. De hele dag was goed georganiseerd, wat ook de collega’s blij maakte. Al met al een geslaagde dag." Eleni Antonakou, docent en lid projectgroep (Twickel College, Hengelo)

Klik hier voor het informatiepakket (PDF)

Ervaringen

"Jong, verfrissend, dynamisch en gedreven. Gave mix van disciplines die leerlingen direct raken." Marjan van Geffen, Cultuurcoördinator Gymnasium Bernrode, Heeswijk-Dinther

- Geef je naam op.

- Geef een geldig e-mailadres op.

- Geef een bericht in.

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacyvoorwaarden en Algemenevoorwaarden zijn van kracht.

Bericht verzonden! Oeps. Er ging iets fout. Uw bericht is niet verzonden.