8,7
Gemiddelde score klanten
Onze beoordeling

143
Boekingen sinds 2017
Boekingen
cjp

#Lifegoals

(interactieve voorstelling)

Deze muzikale, interactieve theatervoorstelling is geen typische ‘luister-en-zit-stil’ voorstelling, zoals veel jongeren verwachten bij theater. Nee, tijdens #LIFEGOALS mogen alle leerlingen praten, hun mening geven en zelfs meebepalen wat er op het podium moet gebeuren.

De leerlingen duiken in het verhaal van Romy en Jelle. Zij hebben net hun middelbareschooldiploma’s binnen en moeten allemaal belangrijke keuzes maken voor hun toekomst. En soms is dat best lastig. Want hoe en waarom maak je een bepaalde keuze? Wat is daarin belangrijk? En wat als het niet gaat zoals je het voor ogen had?

De twee jonge, professionele acteurs doen in het stuk continu beroep op het publiek. Achterover hangen en afdwalen is er niet bij want iedereen wordt actief betrokken bij het verhaal. Wat vindt het publiek dat er moet gebeuren en waarom?

Deze voorstelling is los sterk, maar ook onderdeel van het programma ‘Dromen & Doen’, waarin we met de creativiteit van de leerlingen op zoek gaan naar hun toekomstdromen.

"Ik word er ontzettend blij en trots van als ik zie hoe jonge talenten deze bijzondere en mooie voorstelling neerzetten." Barbara Brouwer, directeur (Phoenix Cultuur, Veghel)

Klik hier voor het informatiepakket (PDF)

#Lifegoals klassenvoorstelling

#Lifegoals is ook te boeken als klassenvoorstelling, voor maximaal 60 leerlingen. Een kleinere groep, dus ook een kleinere prijs!

Ervaringen

“Golden Cage sluit fantastisch goed aan bij onze planning m.b.t. dromen.” Anne-Marie Slegers, cultuurcoördinator (Helicon VMBO, Den Bosch)

- Geef je naam op.

- Geef een geldig e-mailadres op.

- Geef een bericht in.

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacyvoorwaarden en Algemenevoorwaarden zijn van kracht.

Bericht verzonden! Oeps. Er ging iets fout. Uw bericht is niet verzonden.