• “Eigenlijk ben ik jaloers dat we dit in mijn tijd niet hadden op school.”
 • "Het plan (om de dromen van leerlingen via expressie te verwezenlijken) werd een eindproduct waarbij iedereen kippenvel kreeg.
 • "Als ik aan vrienden vraag “waar zie je jezelf over vijf jaar?” komt Golden Cage nog vaak ter sprake.”
 • "Onze leerlingen waren enthousiast over de voorstelling en de workshops. De hele dag was goed georganiseerd, wat ook de collega’s blij maakte. Al met al een geslaagde dag."
 • “Golden Cage sluit fantastisch goed aan bij onze planning m.b.t. dromen.”
 • "Puur geestverruimend voor alle heerlijke pubers. Ze waren er stil van!"
 • "Het was leuk, je werd er veel bij betrokken. Ik heb me niet verveeld. De activiteiten die je moest doen waren ook erg leuk."
 • "Ik word er ontzettend blij en trots van als ik zie hoe jonge talenten deze bijzondere en mooie voorstelling neerzetten."
 • "Voorstellingen maken is een van mijn 'lifegoals', ik hoop dat deze voorstelling jongeren aanspoort om ook hun dromen en doelen te bereiken."
 • "Het feit dat een leerling een erg persoonlijke keuze in een workshop deelt vind ik heel bijzonder.”
 • "Je moet kansen pakken zodat je dromen uitkomen."
 • "De leerlingen hebben op een hele interactieve en speelse manier succesvol kennis gemaakt met hun dromen en hoe deze gerealiseerd kunnen worden."
 • "Toch maar eens meer gaan nadenken over de toekomst."
 • "Net als Romy ben ik ook elke dag bezig met de volgende stap. Hopelijk raakt iedereen geïnspireerd door haar verhaal."
 • "Golden Cage heeft me geholpen een beter beeld te krijgen van wat mijn leerlingen willen. Daar kan ik als mentor de rest van het schooljaar op terugvallen. Voor sommige leerlingen was het een eyeopener: je toekomst ligt niet vast en je hebt alles zelf in de hand."
 • "Inspirerend voor leerling en docent. Je ziet je leerling eens van een andere kant, met een ander talent."
 • "Er zijn altijd wegen om je kansen waar te maken."
 • "De één zegt frikandelbroodje, de ander familie of carrière… Het ligt ver uit elkaar wat iedereen belangrijk vindt maar het is allemaal 'waar', natuurlijk.”

8,6
Gemiddelde score klanten
Klanten beoordeling

130
Boekingen sinds 2017
Boekingen sinds 2017
cjp

Ervaringen

Docenten

Ruud de Haas, mentor en docent (ATC, Hilversum) “Eigenlijk ben ik jaloers dat we dit in mijn tijd niet hadden op school.”
Marjan van Geffen, cultuurcoördinator (Gymnasium Bernrode, Heeswijk-Dinther) "Het feit dat een leerling een erg persoonlijke keuze in een workshop deelt vind ik bijzonder.”
Francis Gremmen, decaan Praktijkschool de Rijzert, Den Bosch “Het was heel goed bevallen. Interactief, de leerlingen werden erbij betrokken en uitgedaagd.”
Anne-Marie Slegers, cultuurcoördinator (Helicon VMBO, Den Bosch) “Golden Cage sluit fantastisch goed aan bij onze planning m.b.t. dromen.”
Jeroen Vogel, coördinator 3 HAVO en 3 en 4 VWO (Montessori Lyceum, Rotterdam) “Golden Cage: doe het!”
Judith Tak, docent kunst en mentor (Steenspil, Halsteren) “Met het LOB-traject maken we 'de volgende stap' van de leerlingen wat concreter voor ze."
Martijn Buis & Paula Baas, leerjaarbegeleiders en docenten (Zaanlands Lyceum, Zaandam) “De eerste stap is gezet en nou verder. Vooruitkijken!”

Leerlingen

Tarik, 4 VMBO TL (Revius Lyceum, Wijk Bij Duurstede) “Als ik aan vrienden vraag “waar zie je jezelf over vijf jaar?” komt Golden Cage nog vaak ter sprake.”
Mirthe, gymnasium 4 (Gymnasium Bernrode, Heeswijk-Dinther) "Je moet actief bezig blijven i.p.v. alleen maar 'passief' nadenken. Dat werkt wel goed voor ons."
Jason, 1 VMBO-GT (Steenspil, Halsteren) "Het is echt super leuk. Elke leerling zal het fantastisch vinden!"

Coaches

Jamie-Dee van den Oudenrijn “Dit is een toffe en creatieve manier om bezig te zijn met je toekomst.”
Amy Beekmans “Het leger in willen terwijl je ouders dat niet willen of als doel hebben: de perfecte vrouw vinden. Dat kan allemaal tijdens de workshops.”
Jesper Bongers “We leggen leerlingen niet op hoe ze het moeten aanpakken, want de vrijeschoolleerling kan al goed op een out-of-the-box-manier een presentatie bedenken."
Sander Koning “Het mooiste is als ik mag vertellen dat we de komende uren niet gaan zitten en alleen maar praktisch bezig zullen zijn.”
Marloes van Weert “Een leerling voelde tijdens de workshops de ruimte en veiligheid om voor het eerst zijn geaardheid te delen met de klas."

Spelers

Mariska van Houts “Het moment dat ik in het publiek mijn zwoele nummer ga zingen met de jongens… Daar krijg ik altijd leuke reacties op!”
Jules Keeris “De één zegt frikandelbroodje, de ander familie of carrière… Het ligt ver uit elkaar wat iedereen belangrijk vindt maar het is allemaal “waar”, natuurlijk.”

Extra

Bekijk een stukje uit voorstelling #LIFEGOALS.

Willekeurige selectie van reeds bezochte scholen

School Plaatsnaam
Gymnasium Bernrode Heeswijk-Dinther
Twickel College Hengelo
Alberdingk Thijm College Hilversum
Sint-Maartenscollege Maastricht
Coornhert Lyceum Haarlem
Christelijke Praktijkschool de Noordhoek Gorinchem
Helen Parkhurst Almere
Gymnasium Novum Voorburg
Lyceum Elst Elst
Zwin College Oostburg
School Plaatsnaam
Zaanlands Lyceum Zaandam
Praktijkschool de Rijzert Den Bosch
Willem van Oranjecollege Waalwijk
Lauwers College Grijpskerk
Adelbert College Wassenaar
Montessori Lyceum Rotterdam
RSG Simon Vestdijk Harlingen
Revius Lyceum Wijk Bij Duurstede
Marecollege Leiden
Helder HAVO/VWO Eindhoven
Meer weten?

We zijn zeven dagen per week te bereiken, zowel overdag als 's avonds.

030 - 2273 390

info@dromen-en-doen.nl

- Geef je naam op.

- Geef een geldig e-mailadres op.

- Geef een bericht in.

Deze website is beveiligd met reCAPTCHA. De Google Privacyvoorwaarden en Algemenevoorwaarden zijn van kracht.

Bericht verzonden! Oeps. Er ging iets fout. Uw bericht is niet verzonden.